måndag 26 november 2012

Karbonz

Har beställt nya strumpstickor! Snabb leverans var det också från Stäkets. Beställde torsdag förmiddag och hade dem i brevlådan på fredagen! Tacktack säger jag bara.
Supersköna karbonz stickor. Känns stadiga och bra :)

Nu stickar jag för fullt med dem.....

torsdag 22 november 2012

Posten...

kom med ett litet brev idag! Jag har varit med i Stickas sockstickartävling, (http://www.sticka.org/sv/) och jag vann ett pris!!! Det var en garnskärare. Kul! Har ingen sån och fiiin var den!

Har idag varit till tandläkaren för 2:a gången denna vecka, suck. Hoppas att lagningen av den spruckna tanden håller längre denna gång! Åker mot Oslo på lördag för att jobba. Funderar på vilka stickningar som ska få åka med denna gång.

Nu fortsätter jag att sticka på mina Butterflies. Ha en fortsatt skön torsdag därute för det ska jag ha!

måndag 19 november 2012

Härligt med helg

Helgen har varit underbar. Både nyttigheter och trevligheter. Start med fredag och middagsgäster. Ut på stan och titta på invigning av nya gångtunneln under järnvägen. Teater som vi inte såg så mkt av men hördes fint :) Sen den underbara Sara Lidman citaten i tunneln!


Sen så gick vi igenom stan och tittade på Höstljus ( ljusinstallationer runt OMX Umeå) bl.a. över 3000 ljuslyktor som barn på förskolor hade tillverkat.

Lördagen blev det stickning och lussebulls bak. Fortsätter på mina Butterflys :) och sen avslutade vi med middag ute m goda vänner och Bo Kaspers Orkester konsert!

Söndagen var väl inte så kul, inte ens hunden ville gå ut. Regn, rusk och mörker..... så det blev tvättstugan och mys med stickningen.












onsdag 14 november 2012

Uppsala

Förra helgen gick i stickningens tecken! Var till Uppsala på Stickas! lokalgruppsträff. En massa trevliga stickare från hela landet.

Det var väldigt inspirerande och många idéer på hur vi i Umeå och Björkstickorna kan jobba vidare!

YllochTyll hade också öppet enkom för oss så det blev naturligtvis lite shopping på lördagen. 
På söndagen så kom Garngalleriet förbi med en massa garn och böcker. 
Gissa vad som hände? Hade en ganska tung ryggsäck med mej hem :)

måndag 12 november 2012

Norgejobb

Nu åker jag till Oslo med jämna mellanrum och jobbar. Då blir det mkt tid att sticka vill jag lova. Har varit en tur under v 44 och då passade jag på att besöka lagerbutiken Pickles. Underbara garner och uppstickade modeller.